Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Gratis offerte (scroll naar beneden)

Doordat wij rechtstreeks onze producten uit Portugal halen, snijden wij de kosten van een distributeur er uit. Zo krijgt u de beste prijs van de BeNeLux en boeten wij niet in op kwaliteit.

Een offerte maken doen wij graag. Dan weet u precies waar u aan toe bent en het is tegelijkertijd ons visitekaartje. Hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger wij voor u de offerte kunnen opmaken. Indien u bepaalde zaken (nog) niet weet, dan kunt u dit ook aangeven. We sturen u binnen 2 dagen per mail de offerte retour.

Indien u opties wilt die niet in de offerte aanvraag zijn gespecificeerd zoals inbouw apparatuur of speciale wensen of spoelbakken / kranen, aarzel dan niet om dit in de offerte aan te geven.

Overige vragen proberen wij altijd dezelfde dag te beantwoorden.

  • Stenen

    Voor welke soorten stenen wilt u een offerte:

  • Add a new row
  • Uitsparingen:

  • Extra Randafwerkingen:

    De voorzijde is standaard afgewerkt en gepolijst. Wilt u dat bijvoorbeeld de zijkant of achterkant wordt afgewerkt?

  • Plinten en Achterwanden:

  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

Gratis offerte

Gratis offerte voor uw natuursteen trap en overige natuursteen producten. Scherp aan de prijs en top kwaliteit verenigt. Terrazzo, Graniet, Composiet, Keramiek hebben wij voor u beschikbaar. Indien u geen offerte wilt, maar liever contact met ons opneemt of eerst een aantal vragen wilt beantwoorden dan is dat ook mogelijk. U kunt onze FAQ raadplegen, alsmede de video pagina en de contact pagina.

Een offerte aanvragen kost u een paar minuutjes, maar bespaart vele Euro’s. Wij leveren u een scherpe prijs maar leveren u tegelijkertijd kwaliteit. Merken als Silestone en Compac staan bovenaan het lijstje van de architecten in België en Nederland en worden door de specialisten gebruikt. Wij werken dan ook vaak voor architecten aangezien zij ons weten te vinden voor een goede prijs / kwaliteit verhouding.