Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Natuursteen Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

Onze scherpe natuursteen prijzen betekenen niet dat we inboeten op kwaliteit en service, in tegendeel. U koopt online en daarmee besparen wij showroomkosten, verkopers en een groot kantoor. Wij kopen daarnaast direct bij de fabriek in en voorkomen daardoor (onnodige) voorraden. Dat brengt anno 2013 kwaliteit en prijs samen. Wij hebben de natuursteen prijzen open en bloot op onze website staan omdat wij het belangrijk vinden dat u weet waar u aan toe bent in plaats van enkel roepen dat er contact op genomen moet worden voor prijzen. De klant is koning, niet de leverancier. Vindt u natuursteen prijzen ergens lager, dan vragen we u vriendelijk nog even contact met ons op te nemen en kijken we enerzijds of er niet toevallig een ander kwaliteit product wordt aangeboden en anderzijds of we u nog een bod kunnen doen.

Showroom of webwinkel?

Doordat u niet meebetaalt aan vaste kosten zoals showrooms, grote voorraden en alles wat een traditionele winkel wel heeft, kunnen wij scherpe prijzen van natuursteen bieden. Wij begrijpen dat het toch van belang is om de steen die u wilt kopen eerst even gezien te hebben. Daarom sturen wij voor een kleine vergoeding stalen toe zodat u de stenen zelf kunt beoordelen. Daarnaast staan onze experts klaar om u telefonisch te helpen. Wij weten alles van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Wij leveren daarnaast alle service die u nodig heeft; wij komen de bladen inmeten en installeren, maar bieden u de mogelijkheid dit ook zelf te doen.

Navigeert u rustig over de videopagina van onze website waarin we uitwijden over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de stenen die wij leveren.  Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, neem gerust contact op.

Voor vragen over natuursteen prijzen of andere onderwerpen kunt u ons bereiken via het contact formulier.