Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Natuursteen trap

Op zoek naar een natuursteen trap? Natuursteen-trap.nl bied u een ruim assortiment aan in natuurstenen trappen. De materialen die wij u aanbieden zijn composiet en graniet. Wij hebben een specialistisch team voor u klaar staan die u het best kan helpen met de keus maken van een natuursteen trap. Ons team aan specialisten hebben al jaren ervaring op het gebied van natuursteen trappen. Wij kunnen alle natuursteen trappen voor u op maat maken of bij uw thuis installeren. Voor een kleine vergoeding komen wij de naar u gewenste trap bij uw thuis installeren. Naast de installatie zullen wij u ook advies geven over het onderhoud van uw nieuwe trap.

Natuursteen trap | De aankoop van een trap

Een natuursteen trap kopen is niet zomaar een aankoop. Wij begrijpen goed dat u eerst de kleur wilt bekijken van het materiaal. Wij hebben geen showroom, hierdoor kunnen wij de natuursteen trappen voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Indien u de kleur eerst wil bekijken kunt u stalen bij ons bestellen. De stalen kunt u bestellen door naar het product te gaan waar u een sample van wilt en op de knop samples bestellen te klikken. Voor een kleine vergoeding word uw sample bij uw thuis bezorgd, zo kunt u thuis kijken of de kleur daadwerkelijk aan uw eisen voldoen.

Natuursteen trap | Materiaal soorten

De materialen graniet en composiet zijn zeer sterke materialen, waardoor deze zeer geschikt zijn om te gebruiken als trap. Graniet is een 100% natuurlijk product. Graniet bestaat uit mineralen, deze mineralen bepalen de kleur van het graniet. Graniet ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Door het uithardingsproces wat graniet kent is het een oersterk materiaal. Bij composiet is het een ander verhaal, composiet bestaat namelijk uit natuursteen maar is een technisch vervaardigd product. Het materiaal composiet bestaat uit kwarts, hars en graniet. Het voordeel aan composiet is dat het materiaal in alle kleuren verkrijgbaar is, bij graniet is keus in kleur beperkter. De hoofdkleuren waar graniet in verkrijgbaar is zijn zwart, roze en wit.

 

Natuursteen trap

Natuursteen trap