Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Semi zwevende trappen

Natuursteen semi zwevende trappen geven een luxe sfeer in kantoor, woning, musea, concertgebouwen en rechtsgebouwen. Natuursteen is oersterk en bestendig materiaal, waardoor het ideaal is om te gebruiken als semi zwevende trap. Als onze natuursteen traptreden kunnen voor u op maat gemaakt worden. Naast het op maat maken van natuursteen semi zwevende trappen kunt er voor kiezen om voor een kleine vergoeding de trap bij uw thuis te laten installeren.

Semi zwevende trappen| Composiet

Onze composieten semi zwevende trappen zijn van de merken Compac composiet en Composiet Silestone. De composieten semi zwevende trappen van Compac Composiet en Composiet Silestone zijn: hittebestendig, krasvast, stootvast, dicht, slijtvast en hygiënisch. Dit zijn grote voordelen, hierdoor is het materiaal erg goed te gebruiken als trap. Naast dat composiet ideaal is voor semi zwevende trappen, kan het ook goed gebruikt worden als vensterbank, werkblad, badkamerblad en tafelblad. De composieten semi zwevende trappen zijn in vele kleuren en verschillende afwerkingen verkrijgbaar. De afwerkingen van composieten traptreden die wij u bieden zijn: ovo, mat, gepolijst, suède en vulcano.

Semi zwevende trappen| Graniet

Granieten semi zwevende trappen zijn 100% natuurlijk waardoor uniek. Indien u dus voor een wentel trap kiest heeft u een uniek product in huis. Granieten traptreden zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.  Een groot voordeel van graniet is dat het keihard materiaal is. Daarnaast is graniet krasvast, stootvast, uniek en slijtvast. Het enige nadeel van het materiaal graniet is, is dat deze gevoelig is voor agressieve schoonmaakmiddelen en fruitzuren. Zorg er dan ook voor dat als u graniet heeft deze nooit in aanraking komt met een van deze middelen. Een granieten trap is eenvoudig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel of een specifiek hiervoor bedoeld product.

Semi zwevende trappen| Vraag hier uw gratis offerte !

Heeft u uw ideale natuursteen wenteltrap kunnen vinden? Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Een kleur kiezen is iets persoonlijks, wij begrijpen goed dat u de kleur het liefst eerst bij uw keukenkastjes houd. Om deze reden hebben wij samples die wij voor een kleine vergoeding naar u toe kunnen zenden. Onze levertijd van onze natuursteen traptreden is maximaal 3 weken. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

 

Semi zwevende trappen

Semi zwevende trappen