Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

De natuursteen fabriek bewerkt de stenen. Met de grootste zorg worden uw bladen geproduceerd, gesneden, afgewerkt en getransporteerd. Top kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Graniet-trap.nl haalt de traptreden direct van de fabriek en zo kunnen we u kwaliteit & een continue lage prijs bieden. Geen verkopers, distributiecentra’s, grote voorraden en showrooms maar wel transparantie, kwaliteit, service en zeer scherpe prijzen. Wekelijks gaan de traptreden op transport in Portugal en worden ze in Nederland ontvangen.

Waar wij transparant zijn in onze prijzen, willen we u ook kennis laten maken met het productieproces alsmede de fabriek. Voor vragen over de productie kunt u altijd met ons contact op nemen.

De natuursteen fabriek

Productie van de natuursteen die door graniet-trap.nl wordt geleverd wordt met de uiterste zorg uitgevoerd in de natuursteen fabriek. Een steen kan, indien niet goed behandeld fragiel worden. De trappen die wij leveren, zowel graniet als composiet wordt met de grootste zorg geproduceerd in de natuursteen fabriek. Polijsten of een suede, volcano, matte of ovo uiterlijk wordt met grote zorg uitgevoerd.

Het is van belang dat de beste materialen en machines worden gebruikt voor het bewerken van natuursteen. U kunt zich vast indenken wat een trillingen er vrij komen wanneer uw traptreden op maat gesneden worden. Er wordt dan ook gewerkt met waterjet techniek, alsmede de RIM cutting disk techniek. De natuursteen trappen worden vooral machinaal gelift en indien het niet anders kan liften we de natuurstenen trappen met de uiterste zorg in vooral een verticale positie. Gedurende het productie proces in de natuursteen fabriek van de natuurstenen trappen (of aanrechtbladen,vensterbanken, badkamerbladen, tafelbladen etcetera) zijn er verschillende momenten wanneer de steen gechecked wordt op kwaliteit.

Heeft u vragen over het productie proces, dan informeren we u graag verder via de mail of telefoon. U kunt ons ook uitnodigen voor een gesprek of laat een berichtje achter op onze facebook pagina.